İyi Bir Eğitim ve Gelecek İçin...
Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
26/08/2014 10:34:10 - 26/08/2014 10:34:10 - 23300 Okunma

BABAESKİ MESLEK YÜKSEKOKULU olarak;

MİSYONUMUZ:

Babaeski Meslek Yüksekokulu; teorik altyapıya sahip, uygulamayı bilen, uluslararası bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından izleyebilen, çağımızın gelişen ve değişen iş dünyasında yerini alacak dinamik kadroları yetiştirerek bölge ve ülke kalkınmasına, refah ve mutluluk düzeyinin artmasına katkıda bulunmayı ve üniversitenin iş dünyasına destek veren bir unsuru olmayı amaç edinmiştir.

VİZYONUMUZ:

Evrensel değerler çerçevesinde, öğrenci odaklı bir anlayışla, yüksek kalitede eğitim verebilen saygın bir kurum olarak, bilgi ekonomisinin ihtiyaçları doğrultusunda bilgiye ulaşmayı ve çözümlemeyi bilen, kendini sürekli yenileyebilen, farklılık yaratacak nitelikte iş gücünü yetiştirmek ve böylelikle istihdama, bölgemizin ve ülkemizin sosyal ve ekonomik gelişmesine katkı sağlamaktır.

MİSYON VİZYON

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.